slapp dag

sov hos victoria tills idag , vi vaknade kl 12 ungefär för emelie hennes syrra kom ner och väckte oss. Vi satte på oss kläder fort och åt frukost fort för vi skulle med tåget 13.14 . Vi skulle mötta hanna på stationen dom två skulle på stan jag skulle åka hem. Men dom kom hit och har nyss åkt hem. Igår var julia hanna vickan jag i  mjölby och åt mat på donken. Sen skulle vi  åka hem för vi  skulle till rikard jag körde hannas moppe hem . Hanna satt bakom mig och var nervös. När vi  kom till rikard var ju så  klart josefine där och stickan och jakob vi  kollade på film och snackade lite sen vissade vi  upp en dans för dom. Vi var där länge tror vi  gick hem ungefär halv 3.  Nu vet tror jag ska kolla lite på film och slappa. Måste ju vara pigg tills imorgon för då  är det ju fest !!


regn regn

la mig ganska sent igår för vi  höll på att städa tills kl halv 12. Jag gick och la mig ungefär vid 1 tror jag. Vaknade 11 idag tror jag. När jag vaknade åt jag frukost och kollade på tv. Snart ska jag göra iordning mig för jag ska dra in till mantorp ska träffa victoria idag vi  ska fixa skiva tills på lördag för då är fest. Sen hittat vi  väll på fler roliga saker , på kvällen ska julia vara med oss också vet inte vad vi ska göra då. Men vi  hitatr väll p¨å något kul.


Fan vad jag är glad

 igår åkte hanna jag moppe till victorias sommarstuga som ligger i vadstena.Det är inte roligt att åka moppe med vastena , lång tråkigt. Men när vi hade kommit till vastena var vi inne i själva stan där så  kollade jag bak till hanna , när jag kollade fram igen så hade bilen framför mig stannat så  jag värr stannade . Jag var inte långt ifrån att köra på den. Hon som körde bilen kollade i bakspegeln flera gånger på mig , men det hade jag också  gjort. Sen stannade vi  för att kolla på sms:et som vickan hade skrivit till hanna hon skulle beskriva vägen dit. Men hon hade sakt lite fel. Så hon fick komma och mötta oss. När vi kom dit åkte vi  in till vadstena och spelade minigolf med emma också det var roligt att se henne igen. Sen gick vi  lite runt där. När vi  åkte hem till hennes stuga så gick vi  till en för att bada . Vi badade näck vi  simmade ut en bit. Efter vi  hade badat så  åkte hanna jag hem det var inte skönt , det var svin kallt. När jag kom hem till mormor och morfar gick jag och la mig på direkten var ganska  trött efter moppe turen.

Idag vaknade jag kl 10 har inet gjort så mkt , men mamma kom och hämtade mig kl 15.45. När jag kom hem käkade vi  sen packade igen, Nu ska mamma jag gå ut och gå , blir nog en lung ikväll.

vadstena kväll med victoria hanan.

igår var jag i norrköping med hanna eller vi  skulle egetligen till tranås , men det gick inga tåg det så  vi  åkte fram och tillbaka . Aaa om ni läser hanna andersson blogg så  har hon skrivit vad som hände. Men det var en man som hjälpte oss också  han var jätte snäll som sa vägen bara att han sa fel centrum till oss. Vio as garvade massor.Vi skulle försöka hitta piercing affär men det gjorde vi  aldrig vi  åkte hem kl 7 typ. När jag kom till mjälby käkade jag mat och sånt , skulle ha åkt till linus med hanna , men det blev inte så.  Tack för igår hanna andeersson :)

Idag vaknade jag kl 9 åkte till vadstena igen och fikade lite sen åkte vi till mjölby sen drog jag hem för jag skulle packa lite inför flyttningen det är bara 6 dagar kvar tills vi  flyttar spännande. Nu ska jag packa om väskan för mamma ska skjusa  mig till mormor och morfar , där sen kommer hanna med sin moppe vi  åker till vadstena till victorias sommarstuga ska vara där ikväll sen åker vi  hem. Eller jag sover hos mormor och morfar tills imorgon.

jag måste åka nu  vi  ses bye !


norrköping med hanna


Med hanna

jag skirv att jag kom tvåa förra gången på minigolfen , det gjorde jag idag också :S vi  åt lite mat där också  fikade myssigt var det. Pappa hämtade hanna ungefär kl halv 7 dom åkte hit sen. Jag och hanna satt här kollade på smycken och snackade massor. Sen gick vi  ut lite få  lite luft det var skönt. När vi  kom hem så  spelade vi  spel hittade på egna regler vi  är lite moppade ungar. HAHA.Jag följde henne till stationen vi  satt där och snackade lite. Sen gick jag hem , nu sitter jag här , ska snart gå  ner och kolla på sällskaps resan.


Fillanilsson.blogg,se


Mjölby

jag hann inte att lägga in något inlägg igår för jag kom hem från vickan kl halv 3. När jag kom hem duchade jag av mig och packade om väskan för skulle åka till mjölby. Jag ska vara här i 4 dagar men jag ska hämta moppen idag ifall jag skulle dra in till mantorp man vet ju aldrig.

Men jag vaknade kl halv 11 idag , åt frukost. Nu ska jag göra iordning mig för jag ska nóg till vadstena och äta lite mat och spela minigolf , den där gången ska fan jag vinna. Förra gången kom jag tvåa. Sen på kvällen vet jag inte vad det blir det märker vi .


Fest

 Nu har jag städat och bäddad sängen , ska snart laga lite mat. Efter det ska jag duscha av mig och packa väskan för jag ska dra till mormor och morfar för att hämta moppen , sen drar jag till bästa vickan. Vi ska göra iordning oss tillsammans , för kl 6 ska vi  hämta becka och moa dom ska åka med oss till johanna för där blir det fest. Sen sover jag hos vickan tills imorgon .

smycken


Torsdag

mamma kom in halv 9 med frukost på sängen till mig , det är inte ofta man får det. Vi ska till vårdcentalen med mig och kolla upp mina kryp ni vet jag har i benen och armarna. Vi pratade med doktorn sen kollade vi  mina reflexer dom såg bra ut. Sen tog vi  blodtryck där såg det inte lika bra ut . jag hade 105 man skulle ha över 130. Sen fick jag ta två sprutor men ska till baka typ om 2 veckor igen och ta andra sprutor sen får jag tabletter för det , får hoppas att dom hjälper då. När jag kom hem hjälpte jag mamma att packa inför  flyttningen för vi  flyttar om 1 vecka och 4 dagar , det är ganska mycket att göra. Nu åker dom till sommarstugan så  jag är hemma själv.Sitter och kollar på sjukan på tv och navelpiercingar  på datorn hittat två st eller tre st har jag.

jag håller med vickan  jag ska nog ta någon gång vid augusti.

film kväll

kom nyss hem från josefine. Har vart där med victoria hanna jonna. När vi kom dit så  kollade vi  på heartbreak hotel det är rolig , kan sitter och kan alla repleker jag tror att dom tycker att jag är jobbig ibland som sitter och gör det typ hela tiden. När vi  hade kollat på den så  började jag och josefine baka en kladdkaka. Hanna och jonna satt vi  datorn , vickan satt på golvet läste en tidning. Vickan jag fick damp sen , vi  ska fan bli kodespelare vi  spelade upp filmen för dom andra men jag var tvungen att hjälpa vickan lite med replekerna för hon kommer inte ihåg allt. Efter det satte vi  på en as roligt film , men vi  kollade inte på hela för vi  åkte hem. Jag ska upp kl 08.45 ska till doktorn då. Men nu ska jag nog lägga mig och sova , vi  hörs.


<3

 jag orkar inte lägga upp fler bilder.

Två underbara dagar.

jaa tjejer vad säger ni  , igår  var det en trevlig dag i söderköping norrköping och linköping. Vi åkte till söderköping åt mat och glas och gick upp på bergen och kollade lite . sen drog vi  till norrköping och gick på stan sen drog vi till linköing åkte buss till ikano gick där men där var inte länge. Josefine sov hos mig också  vi  åt mat och kollade på film och snackade massor vi somnade ungefär 2 eller 3 någon gång där. Vi vaknade kl halv 1 vi  åt frukost sen gick vi  ner till stationen vi  tog tåget in till mantorp där hoppade victoria hanna på , vi  åkte in till mjölby och badade en stund , sen gick vi  och åt mat . Sen gick vi  tillbaka till stationen , det var en lång vandring. Nu  när jag kom hem ska jag bädda bort från josefine sov här sen ska jag duscha. Sen åkte jag nog in till mantorp hem till josfine med hanna vickan , vi  ska kolla på film och sånt.  Här kommer det lite bilder från igår.

baksmällan <3

nu har victoria åkt hem . Det har vart en mycket trevlig ikväll med victoria linus anton. Vickan kom till mig lite tidigare hon skulle hjälpa mig att göra om bloggen , den var jätte bra . Tack victoria du  är bäst !. Efter vi  hade gjort iordning oss så gick vi ner till stan för att mötta killarna , vi  åt mat och snackade lite. Kl kvart över 6 skulle vi  kolla på backsmällan. Det är världerns bästa film ni som inte har kollat på den måste göra det  . fy fan vad vi  gravade. När den kommer ut på dvd ska göra köpa den måste göra det. Efter bion följde dom till stationen. Vickan jag gick hem till mig och åt och kollade på film. Sen gick vi  ut på balkongen och snackade lite kl halv 12  åkte hon hem så  jag följde henne dit sen gick hem. Är ganska trött nu så jag ska nog sova för det blir att sätta klockan igen ska till söderköping med josefine hanna victoria jonna. Hoppas att det blir bra väder och roligt .

victoria jag


sommar!

 Världens bästa fötter ;)<33  älsakar dig !

Shoppat !


victoria anton linus

mamma kom in och väckte mig halv 10 , jag åt frukost på 5 min och tog på mig mysskläder gick ner till doktorn för jag skulle mina kryp som kryper i benen och armarna , jag fick en tid så jag ska tillbaka på torsdag kl 09.15 då  ska dom undersöka ta tester och sånt.  När jag kom så  tog jag bara på mig något för jag mamma skulle till stan . Jag köpte ett par jeans som skulle ha köpt förra veckan men det blev inte så , så jag köpte dom idag , sen köpte jag en bikini underdel sen fick man ett linne på köpet så  jag tog ett lila sen köpte jag två par skor det var rea på 50 % så  det var bra . Sen åt vi  kina mat  , nu sitter jag här och kollar på Vi hade i alla fall tur med vädret 2. Om 35 min kommer världens bäsata victoria hit vi  ska väll göra iordning oss och sen ska jag fråga henne om hon vill fixa min blogg lite. Ikväll eller någon gång ska vi  gå  på bio med linus och anton , kommer inte håg va det va för fel . Jag tror att det är den jag jakob och rikard och josefine skulle ha sätt förra gången. Hoppas att den bra. Här kommer lite bilder från det jag köpte i stan.  

Fan vad sommarlover går fort , det är bara 4 veckor kvar tills skolan börjar vi  har redan haft 5 veckor .Jag vill ha sommarlov för evigt.

helvete

det är så  jälva jobbigt att ha så  ont . I armarna och benen så  känner man att det kryper något  så man nästan leder av det , min mamma har sånt det är vanligt men hon äter tabletter dom där får inte barn äta . Man kan inte sova då as jobbigt är det , det är svårt att förklara men tro  mig jobbigt är deet . Så jag ska till doktorn imorogn kl 10 . hoppas att jag får tabletter som barn kan äta eller något som hjälper i alla fall.


hemma nu

kom nyss hem från husvagen har vart där i 3 dagar. Första dan jag kom var det bara lit sol. Andra dagen spö regnade det och oskade as mycke , så  det vart mest att spela kort och kolla på en film. Sista dagen regnade det också  men jag åkte hem kl 11 där ifrån åkte med kalle och gittan hem. Dom två är så  jälva sköna så  det finns inte , dom snackar hela tiden. kalle sitter och härmar dagotto så tiden går fort när man åker med dom hem.

-   NILS ERIK SÄGER :dagotto vad gör du  där uppe , ja det är bra att du  hjälper till jag behöver all hjälp jag kan få
-  DAGOTTO SGER :Nils erik , jag är ädd !
-  NILS ERIK SÄGER:För vad då?
.- DAGOTTO SÄGER :För att amla

han låter precis som honom fy fan vad jag garvar.

Men nu ska jag duscha packa upp och duscha av mig och kolla på film på datorn tror jag måste vara pigg tills imorgon , när man ska gå på bio med victroia imorgon HARRY POTTER  ska vi  se på. Harry potter är ganska bra.

husvagnen

kl ringde kl halv 11 , var tvungen att gå upp för skulle packa och göra iordning mig. Jag ska till husvagen med farmor och farfar , jag tror jag kommer hem på söndag. Ni får i alla fall ha det så trevligt här hemma. Mobilen är så klart med . Nu blev det inte så  långt inlägg. Vi ses bye !


inte långt kvar

aa det finns inte så  mycket att säga. Pappa ringde och väckte mig imorse kl halv 11 vi  snackade massor om , vad som kommer att hända snart efter som det inte är långt kvar till .... aa ni fattar ni som vet vad jag menar. Inte långt kvar till jag ska flytta häller så  jag har packat lite idag igen . Man tror att det är så  mycket men det är jävligt mycket. Jag har också  bestämmt vilken tapit jag ska ha sen. kl halv 7 kommer victoria jessica ronja in till linköping vi  ska ut och käka mat tillsammans.

Man måste bara säga en sak innan jag drar att hanna och victoria jag älskar er mest ni är underbara och bäst ! skulle aldrig klara utan er. Jag måste få  säga en sak till ni måste börja lyssna på världens bästa låt den heter  I´m blue




festen (Y)

kom nyss hem från jessica och ronja. Festen var kanon bra tycker jag , kunde inte ha blivit bättre tyckte jag. Fast det vart väldigt mycket att städa , efter alla åkte hem så bärjade jag ronja städa typ en timme. Vi gick och la hos kl 2 tror jag , eller jag vet inte riktigt hihi. Vi vaknade kö 9 för jessica kom in och väckte mig ronja . Vi tog ett morgon dopp för att vi skulle bli pigga det blir man när man badar i kallt vatten. Sen städa lite till innan vi  gick upp till jessica och åt frukost . Sen badade vi  hennes pool. Ungefär kl 1 halv 2 så åkte jag och julia lämnade min moppe hos mormor och morfar , för vi  skulle åka hem , men det var ingen hemma . Så vi  fick gå  tillbaka till jessica vara där igen vi  åt mat och var inne på datorn lite. Kl 5 kom mamma och hämtade mig och julia , jag ville bara hem och duscha av mig och lägga mig i sängen och sova . Är as trött.  Men tack för allt igår , meest tack till ronja och jessica .


Bilder från festen.

 jag och ronja julia jessan förfestade lite innan dom andra kom . Jakob vill så klart alltid vara med kort !

navelpiercing

sitter och kollar på olika navelpiercingar , endel är jätte fina. Jag vet inte vad jag vill ha  , jag hittade en den av jätte fin , en lilla , men det är i alla fall gött att jag får ta det i alla fall . jag tror jag ska ta det någon gång vid augusti.
Nu är jag as varm har packat massor till flyttningen är helt slut , ska nog gå  ut och gå  får lite luft sen börja duscha av mig lite och göra iordning mig lite tills david kommer :)

Måndag

kom nyss hem , har vart hos ronja två nätter. Har vart mycket trevligt . Söndags vaknade jag jessan ronja nere i deras stuga , men jag och jessan vaknade för att ronjas mamma och hennes kompisar kom ner och skulle bada. Sen somnade vi  om igen. Vi åkte upp till ronjas hus och åt frukost sen kollade vi  på tv massor slappade. Runt 5 hlav 6 gick vi  ut och rid eller jag rid med jessan en stund , ronja låg och solade lite. Efter det duschade vi  av oss vid ån. Sen åt vi  mat och kollade på tv och satt vi  datorn. Idag måndag morgonen ringde hanna hos väckte oss kl 9 för vi  skulle komma in till mantorp för vi  skulle lämna pengar till leo , men jag åkte hem. Sen ringde julia mig och skämtade med mig att ronja hade kört sönder min moppe för hon fick låna den , henne moppe gick inte. Så nu ska jag duscha av mig lite och packa för vi  flyttar om 3 veckor ungefär. Sen på kvällen kommer david till mig och mysser :)<33

Måndags stres

 

Hos ronja

Sitter hemma hos ronja , med jessica och vickan ronja. Vi har nyss ätit mat och snackat lite.Och bästa vickan hr gjort en blogg åt mig nu fillannilsson heter jag nu. Skriver inte mer nu , skriver imorgon .
Tack för hjälpen victoriagunnarsson älskar dig est du är bäst<33

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0